Heart For You

Steun ons

Wij ontvangen (nog) geen subsidies en zijn voor onze werkzaamheden afhankelijk van fondsen en donaties. Of het nou een kleine of grote bijdrage is; we zijn overal blij mee! Draag je een warm hart toe aan kinderen, jongeren en volwassenen in grote verliessituaties en wil je hen een hart onder de riem steken? Er zijn allerlei manieren om financieel te ondersteunen en mee te helpen. 

Help mee als particulier

Wij proberen kleur te geven aan de mindere periodes in het leven. Maar wij kunnen dit niet alleen, hier hebben wij jouw hulp bij nodig! Help kinderen, jongeren en volwassen om hun verlies- en rouwervaringen een plek te geven! Met de (financiële) steun van particulieren kan onze organisatie voortbestaan, en zijn we in staat om ondersteuning te bieden bij grote verlieservaringen. Kom in actie of doneer eenmalig of langdurig!

Kom in actie

Kom in actie en support lopende projecten! Jouw bijdrage kan van grote meerwaarde zijn voor het realiseren van activiteiten.

Doneren

Elke bedrag, groot en klein, is voor ons waardevol. Iedere steentje dat wordt bijgedragen kan van grote meerwaarde zijn voor het realiseren van projecten en activiteiten.

Help mee als organisatie of bedrijf

Graag bundelen we onze krachten met organisaties en bedrijven waarbij sociaal ondernemen in het bloed zit. Ons werk kan worden voorgezet door donaties, giften en andere acties. Jouw organisatie of bedrijf kan ons op verschillende manieren helpen. Doneer producten of diensten die we kunnen gebruiken tijdens de bondgenotenweekenden of -groepen. Stel een ruimte ter beschikking waar lezingen en bijeenkomsten voor lotgenoten georganiseerd kunnen worden of geef een financiële bijdrage. Elke actie, groot of klein, is voor ons waardevol en helpt bij het realiseren van al onze activiteiten. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken op welke manieren jouw organisatie of bedrijf kan helpen. We denken graag met je mee! 

Kom in actie

Organiseer een inzamelactie met je organisatie, bedrijf en/ of  geef verdere bekendheid aan projecten die  je aanspreken. Elke bedrag, groot en klein, is voor ons waardevol en helpt ons bij het realiseren van onze missie!

Doneren

Doneer een product of dienst of steun ons met een financiële bijdrage. Iedere steentje dat wordt bijgedragen kan van grote meerwaarde zijn voor het realiseren van activiteiten en projecten.

Help mee als school

Er zijn allerlei manieren om mee te helpen, samen met je hele school, met je eigen klas of gewoon zelf! Je kunt ook met je klas een actie organiseren zoals een sponsorloop of wafels bakken en de opbrengst doneren aan een project voor een klasgenoot die ondersteuning kan gebruiken bij rouw en verlies. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken op welke manieren je kan helpen. We denken graag met je mee!

Kom in actie

Kom met je klas in actie! Organiseer een sponsorloop, bak wafels of organiseer een andere activiteit. Elke actie, groot of klein, is ontzettend waardevol voor ons bij het realiseren van activiteiten.

Kom in contact

Heb je op jouw school een sponsorloop georganiseerd of een andere actie? Of ben je nog op zoek naar een goed doel om te steunen? Contacteer ons, we denken graag met je mee!